juli 26, 2010

Flaks sa Severin…

Posted in Opplevelser kl. 22:02 av gunnlina

And the winner is...

Det er duket for et nytt slag med «Den forsvunnene diamanten» og familien Fredriksen sitter konkuranseklare rundt stuebordet, hvor brettet med alle de hemmelige røde brikkene er lagt på plass. Mamma og pappa starter fra Kairo, storesøster og jeg fra den andre byen, som jeg ikke husker navnet på. Terningene trilles og spillet er i gang…

Storesøs og pappa klar til jakt

En halvtime senere sitter vi alle og ler så tårene triller. Etter å ha vunnet første omgang ganske kjapt, selv om hun prøvde å være snill ved å ta landeveien istedenfor fly, har mamma vunnet for andre gang og da bare etter ca ti minutter. Vi blir enige om å spille enda en gang, for dette ble jo nesten litt kjedelig. Tredje gang hopper pappa over en rød brikke og åpner den neste mens mamma kommer like etterpå og stopper på den brikka pappa hadde hoppet over. Jeg sier på spøk at «Nå skal du se at den røde diamanten ligger der» – og det gjør den! Er det mulig????

Det kaller jeg flaks, eller uflaks. Vi fant ihvertfall ut at vi måtte spille enda en gang, men uten mamma. Spillet varte litt lenger, vi fikk åpnet flere brikker og storesøster vant slik hun burde, kvelden før hun tok toget tilbake til Hallingdalen. I mens fikk mamma tatt noen bilder av happeningen;)

1 kommentar »

  1. Synne said,

    Her hadde det jammen kommet et innlegg! Heter ikke byen Tanger?


Legg igjen en kommentar