september 5, 2009

Å eie Jesus, bare Jesus

Posted in Tanker om Gud og mennesker kl. 17:11 av gunnlina

Jeg kom til å tenke på i forrige uke hvordan vi egentlig ikke eier noen ting her i livet. Alt vi har, det har vi fått av Gud, eller vi låner det for en tid. Det gjelder om det er penger, venner, familie, tid, til og med livet… Alt hørerfallen_leaf Herren til. Men så står det i Bibelen hvordan vi får barnerett når vi blir Guds barn – sammen med det nye livet i Jesus, Hans rettferdighet og fullkommenhet innfor Gud, får vi del i alt det som er Hans. Vi får inngang til himmelen og det evige livet, borte fra alt det som virker så skjørt og ufullkomment i dette livet.

Fantastisk, at det største av alt, det beste, det eier jeg når jeg tror på Jesus. Alt det andre som jeg bare har til låns… det kan være vanskelig å gi slipp på det, men likevel får jeg altså eie det som betyr aller mest. Fantastisk!

«Om jeg eier Jesus, bare Jesus, og i hele verden intet mer, Ja, så eier jeg dog alt i Jesus, han som liv og overflod meg gir.»

Takk Jesus!

Reklamer

1 kommentar »

  1. Solfrid said,

    Heei!!
    Fant deg på Vassbø sin bloggliste! Så morro å lese bloggen din! Du er så god til å skrive!:) Gleder meg til å følge med! Ellers så sees vi vel snart, vi to hjemvendte sørlendinger;)
    klem


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: